La cançó d’Edurne

Joan Manuel Serrat va cantar al Kursaal, a finals dels anys 1970. El recital va incloure una de les peces que més m’agraden del seu repertori: Edurne. Aquell dia, va explicar la història que hi havia al darrere d’aquesta cançó.

Després d’un concert a Tolosa, al País Basc, van convidar el cantant a sopar amb uns amics. Van anar a casa de l’Edurne. Durant l’àpat, la noia els va explicar tot d’històries i, en acabar, va demanar a Serrat que cantés una cançó. Ell li va dir que valia més que cantés ella que tenia moltes més coses per dir.

És una història que el cantautor va compartir amb el públic en aquell concert i que, mai més, no he sentit ni llegit enlloc. M’alegro de conservar ben viu aquest record que té el Kursaal com a escenari.

És un record de: Josep Maria Oliva
De: anys 1970s

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s