Teatre que eixampla horitzons

 

Vam anar a veure “Adreça desconeguda” amb la meva sogra perquè era un dels espectacles de l’abonament de temporada que sempre comprem. Vaig pensar que potser no li agradaria. Dos actors i un text. Res més. Massa poc, em va semblar, per a algú que, de jove, només havia anat al teatre per veure revista i que, fins no feia gaire, l’únic que li interessava d’una obra eren els actors que sortien a la tele.

Durant la representació, no es va moure de la butaca, absolutament pendent de la història. En sortir, em va dir: “És la millor obra que he vist mai. M’ha fet pensar”. I em vaig adonar que, a Manresa, estem de sort de comptar amb un equipament com el Kursaal que programa obres d’aquesta qualitat, però, sobretot, estem de sort que hagi generat en tanta gent l’hàbit d’anar al teatre i educar el seu gust artístic obrint-lo a noves perspectives i horitzons.

És un record d’Elena Culell
De: 30 de novembre de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s