Amb permís de la censura

Res no es podia programar al Kursaal o a qualsevol altre teatre si no tenia el vist-i-plau de la censura. Entre les meves tasques com a responsable de guardarropia, hi havia la d’acompanyar els representants de les companyies a obtenir aquest permís al delegat d’Informació i Turisme de la ciutat, el Sr. Joan Pelat Grané.

L’anàvem a trobar a la ferreteria Vilaseca, on hi tenia el despatx perquè era el gendre de l’amo. Dúiem el llibret i fotos de l’espectacle. En el cas de les revistes es fixava, sobretot, en els escots de les vedets, en la llargada de les faldilles…

És un record de: Antoni Garcia
De: Dècades dels anys 1950 i 1960
Fotografia: http://graffica.info/censura-franquista-cartel-de-cine/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s