“Vull tornar per estrenar-lo de nou”

Festa Major de 1988. Al Kursaal, programen Loco Loco Paral·lel de la companyia d’El Molino. El teatre es troba en unes condicions molt precàries; la Mary Sanpere, l’artista convidada, també. L’un acollia el darrer espectacle abans de tancar portes per afrontar una reforma intensa; l’altra es movia amb dificultat, anava molt taupera i necessitava ajuda per anar d’un cantó a l’altre.

En aixecar-se el teló, però, el teatre va recobrar vida i també la Mary Sanpere. Les tres funcions van aplegar prop de 1.500 persones i van ser un èxit. Ni el teatre ni l’espectacle no van decebre gens ni mica el públic que va quedar encantat, com la Mary Sanpere que, sabent que l’espai havia de ser rehabilitat a fons va demanar de tornar per estrenar-lo de nou. Malauradament, no hi va ser a temps.

És un record de: Ma’m (Manresana de Mogudes). Pere Camprubí, Joan Corominas, Pep Ferrer, Montse Llorens, Marià Muñoz, Josep Ribera, Jordi Soler i Manel Villaplana.
De: estiu de 1988
Fotografia: Genís Sàez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s