Plorant per riure

Anys 1960. Ama Rosa era el serial de més èxit de la ràdio. La cadena SER, productora de la radionovel·la, va decidir gravar un dels capítols al Kursaal. Va ser tot un esdeveniment. Molts van acostar-s’hi per plorar en directe les desgràcies de la Rosa Alcázar. A alguns, però, tant de drama els feia més aviat riure. Per això, en sortir de classe de l’institut Lluís de Peguera, van baixar fins al teatre i van entrar a la gravació. Van seguir el relat plorant amargament i eixugant-se les llàgrimes de cocodril amb un llençol que compartien tota la colla. Fins que els van fer fora. Les radionovel·les d’en Sautier Casaseca no eren cosa per prendre’s de broma.

És un record de: Marià Muñoz
De: anys 1960
Fotografia: Genís Sàez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s