Un escenari per fer política

Omplir el Kursaal era tot un repte en organitzar el míting de presentació de Convergència Democràtica de Catalunya i Esquerra Democràtica de Catalunya a la societat manresana. Hi vam treballar de valent i ens en vam sortir. Vam reunir més de dues mil persones. El teatre estava ple de gom a gom.

Comptàvem amb un equip de seguretat que, de fet, no va haver d’intervenir. Només el “legionario”, un personatge desequilibrat i ben conegut a la Manresa de l’època, va tenir alguna sortida de to, com feia habitualment en tota mena d’actes públics. Per sort, era pacient del Dr. Llussà que el mantenia a ratlla dient-li que nosaltres “érem dels seus”.

És un record de: Juli Sanclimens
De 9 de març de 1977
Fotografia: arxiu d’El Galliner

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s