Ballar al Kursaal

L’escenari del Kursaal em duu records estretament lligats a la dansa. De fet, hi he pujat en tres ocasions per ballar, sempre amb l’Esbart de Dansaires Manresans. La primera vegada, va ser el 14 de maig de 1959, en el IV Festival de Primavera, amb l’Orfeó Gracienc. Més endavant, a la sarsuela ‘Cançó d’amor i de guerra’, organitzada pel Gremi de Sant Lluc. La darrera, a la mitja part d’una altra sarsuela, ‘Los bohemios’, amb l’Esbart de Rubí, ballant amb el seu reconegut dansaire i coreògraf, Joan Fosas.

És un record de: Pilar Arnau
De: anys 1950 i 1960

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s