Grues Marcel Gros

Recordo com si fos avui l’emoció i les ganes d’anar al teatre. Era la segona vegada que hi anava però, de fet, la primera que ho feia amb consciència. Del dia que em vaig estrenar a Barcelona, me’n quedaven només unes imatges difuses. L’espectacle es deia Inauguraal i va ser un punt d’inflexió per a la meva persona. Després de veure’l, vaig pensar: “Algun dia vull estar dalt d’un escenari”. Hi actuaven el Mag Lari i el Marcel Gros.

Però a més de desvetllar-me l’interès per les arts escèniques, aquell espectacle va ser l’origen d’una anècdota familiar. Aquella  tarda, abans de dirigir-nos cap al teatre, a casa dels meus tiets havien de pujar un piano a un 4t pis. El procés requeria d’una grua i es va contractar l’empresa manresana “Grues Marcel Soler”. Doncs bé, el meu tiet va escriure als permisos: “Grues Marcel Gros”. Els de l’Ajuntament devien pensar que estava fent el pallasso… Segurament, tot va ser cosa de les ganes de veure’l unes hores més tard.

És un record d’Andreu Soler.
De: 2007

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s