Kursaalejar

Amb uns amics, tenim una productora audiovisual que, actualment, produeix un programa en format documental de difusió de les arts escèniques. Sempre que hem volgut fer una “review” o un reportatge sobre alguna de les obres que programa el teatre o entrevistar alguns dels seus artistes, se’ns ha tractat de meravella. I és que, al Kursaal, hi ha un gran equip humà.

La força del Kursaal està en tots aquells que li donen vida dia a dia: programadors, professors, gestors, personal de sala, entitats, col·laboradors i espectadors. És una força que neix d’una passió compartida, d’una il·lusió comuna. Amb els meus amics, en diem “kursaalejar”.

És un record d’Andreu Soler
De: a partir del 2007

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s