El primer autògraf

Va ser el 1966, en la parada que va fer la Volta a Catalunya de la Cançó de Salvador Escamilla al Kursaal. Hi vaig anar amb la meva tia i unes amigues seves. Hi van cantar un munt d’artistes però només en recordo una: la Maria Cinta. Em va agradar tant que, en acabar, vaig anar al seu camerino per demanar-li un autògraf, amb la mateixa il·lusió amb que he entrat, des d’aleshores, a tants altres camerinos d’artistes. Em va dedicar una fotografia. Encara la guardo.

És un record de: Josep Maria Oliva
De: 1966

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s