Els boys de la Lloll

Durant un àpat familiar, l’Àngels Fusté va comentar que la Lloll Bertran faria un número de revista per a l’espectacle d’inauguració del Kursaal, imitant la Mary Sanpere. Només els faltava un grup de boys per completar-lo. Li vaig dir que no patís, que ja els hi trobava jo. Vaig contactar amb l’Òscar Jòdar, el Joan Puiggròs, el Carles Gilabert i el Ramon Colom. Tots havíem ballat a l’Esbart Manresà i la idea ens va entusiasmar.

Un company bomber, el Jordi Jorba, va dir que  també volia afegir-s’hi. Tot i que havia fet molt de teatre, no havia ballat mai. Però ell volia participar en el número com fos. Així, durant les setmanes prèvies a la inauguració, aprofitàvem les guàrdies per baixar al gimnàs del parc i assajar la nostra actuació com a boys.

Ballar amb la Lloll va ser un luxe per a tots.

És un record de: Jesús Martínez
De: febrer de 2007
Fotografia: Marià Solé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s