Festivals GEM, el bo i millor al Kursaal

Vaig tenir la sort de presentar les darreres edicions dels festivals GEM (Grup d’Empreses Manresanes). Es feien dos cops a l’any, després de les temporades comercials d’estiu i hivern, un diumenge al matí. Per aconseguir una entrada, calia reunir uns quants vals que els comerços patrocinadors donaven als seus clients. Sempre omplien el Kursaal fins al capdamunt.

Els organitzadors presumien de dur-hi el millor del moment. I era veritat. Van programar a l’escenari del Kursaal José Guardiola, Los Cinco Latinos, Los Tres Sudamericanos, Luis Aguilé o Salomé, entre altres. Com a teloners, actuaven joves promeses que havien destacat en un concurs que organitzava Ràdio Manresa. Hi havia un munt de músics i amb molt de talent. Hauries dit que, a Manresa, tothom feia música, que ningú treballava.

És un record de: Vicenç Comas
De: començament dels anys 1960
Fotografia: retall de postal dedicada cedida per Antoni Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s