Mamma mia!

Cada any, un grup de pares i mares de l’escola Bages preparàvem un número musical per a la festa del centre. Aquella primavera del 2011, acabàvem de presentar Mamma mia! Va ser de les vegades que va quedar més lluïda l’actuació. Ens ho vam treballar molt, tant la posada en escena com la caracterització. Féiem goig de debò.Mamamia7

Algú del Kursaal ens va veure i ens va venir a trobar per proposar-nos de repetir el nostre número al pati del teatre, un dissabte a la tarda, com a promoció del musical que s’havia de representar del 2 al 5 de juny de 2011. No ens ho vam pas pensar dues vegades. Va ser molt emocionant. Vam actuar i, després, ens van convidar a assistir a l’últim assaig i conèixer a la Mone i la resta d’actors de la producció.

Mamma Mia! va ser el segon musical de gran format programat pel Kursaal, després d’Hoy no me puedo levantar. De tots dos, se’n van fer set funcions. L’actuació de Manresa va ser la que va acomiadar la gira del musical d’ABBA a Espanya.

És un record de: Montse Sala Perramon
De: juny de 2011
Fotografies: arxiu del Kursaal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s