Pel davant i pel darrere

Treballar entre bambalines, com ho va fer durant gairebé vint anys l’Antoni Garcia, et permet veure com canvien les persones quan pugen a un escenari. De la seva experiència com a responsable de Liz Dior - gener 67guardarropia dels teatres Conservatori i Kursaal, recorda amb afecte l’amabilitat dels actors Paco Martínez Soria i Josep Sazatornil o del baríton Marcos Redondo i, amb disgust, l’antipatia de la cantant Juanita Reina o el còmic Joan Capri.

Tractar directament amb les vedets de les revistes no vol pas dir que tingués moltes ocasions per fer-hi amistat. Cadascú feia la seva feina: elles dalt de l’escenari i la resta, al darrere. Sempre que podia mirava d’aconseguir-ne una fotografia dedicada, que col·leccionava.

És un record de: Antoni Garcia
De: dels anys 1950 als 1970
Fotografia: Dedicatòria de Manolo Escobar per a Antoni Garcia (capçalera); fotografia dedicada a Antoni Garcia de Liz Dior (il·lustrant el text).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s