A primera fila, amb prismàtics

De jove, amb la colla de les congregacions marianes, vaig anar al Kursaal a veure un espectacle de revista. Va ser una experiència transgressora on n’hi hagi. Primer, pel contingut del show, ja que es tractava d’anar a veure cuixa; i, segon, perquè, aleshores, jo només tenia 15 anys i no hauria pogut entrar. Com que anavem molts, em vaig camuflar entre els altres i vaig treure la meva entrada per entremig dels braços dels altres i ningú no es va fixar en mi.

Nosaltres vam pujar al Galliner, al capdamunt de tot del teatre. Des de dalt, vam descobrir l’avi d’un de la colla: era a la primera fila, la que en deien dels cecs, armat amb uns prismàtics. Ben segur que no es va perdre ni un detall!

És un record d’Enric Macià.
De: any 1961

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s