Teatre que deixa pòsit

Vaig anar a veure La mirada del otro, una obra sobre el conflicte d’ETA al País Basc. Després de la representació, em vaig quedar al diàleg que el Galliner va organitzar amb els actors de l’obra. Va ser realment enriquidor.

Sovint parlem de cultura amb molta lleugeresa. Sembla que tot sigui cultura. Però hi ha accions culturals, hi ha moments que realment ens canvien, que ens deixen un pòsit i ens fan créixer. I, al Kursaal, afortunadament, se’n viuen molts, d’aquests moments.

És un record de: Josep Maria Oliva
De: 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s